Biddag 2021

Laat al mijn werk gezegend zijn
en geef mijn arbeid zin.

– Sela

Woensdag 10 maart 2021 is het de zogenaamde ‘Biddag voor Gewas en Arbeid’. Een wat oude term die voor een gebedsdag die speciaal bedoeld is om samen te bidden voor ons werk en de vruchten daarvan. Daarmee sluiten we aan bij de woorden en het verlangen van Psalm 90, vers 17: “Heer, onze God, laat ons zien hoe goed u bent. Help ons bij wat we doen, ja, help ons bij alles wat we doen!”

En gebed voor ons werk is hard nodig. Juist ook in deze tijd. Al meer dan een jaar moeten vele bedrijven en ondernemers het doen met overheidssteun. Ze staan te trappelen om weer aan het werk te gaan, niet alleen omdat de financiĆ«le nood hoog is, maar ook omdat ze zo graag hun vak beoefenen. En dan zijn er nog de mensen die hun werk zagen opdrogen, die hun baan verloren of daar steeds bang voor zijn. Voor hen en voor elkaar mogen we bidden: ‘Laat al ons werk gezegend zijn en geef onze arbeid zin!’

Bid je mee met ons? Woensdag 10 maart vanaf 20.00 uur houden we een online bidstond in Zoom (het wachtwoord is: 1). Je bent van harte welkom om samen met ons te bidden. En vind je dat misschien te spannend of is het niet je ding, dan bidden wij graag voor je! Hieronder kun je je persoonlijke punten voor gebed kwijt. Zullen we ze samen ook in gebed brengen? Je kunt iets schrijven, maar ook een plaatje of zelfs een filmpje delen.

Made with Padlet