Samenkomst CrossPoint


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 8 augustus 2021 tot en met 31 oktober 2021. De eerstvolgende keer is op 8 augustus 2021 10:00

  • Locatie: De Breedenborgh
  • Toekomstige data:

Welkom in de samenkomst van CrossPoint, iedere zondag vanaf 9.45 uur te volgen op Facebook en op YouTube. Je bent van harte welkom om mee te kijken, mee te doen en mee te luisteren: wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en hoe het ook mag gaan in je leven!

De afgelopen periode vonden onze samenkomsten vooral online plaats. Nu er weer meer mogelijk is, zal dat nog steeds zo blijven en zijn we ook altijd online te volgen. Maar inmiddels is het ook weer mogelijk om fysiek aanwezig te zijn bij onze samenkomsten. Daarvoor is het wel nodig om je aan te melden en de gezondheidscheck in te vullen. Dat kan hieronder. Van harte welkom! 

Wil je meer weten over onze samenkomsten, wanneer ze zijn er wie er spreekt, kijk dan op https://crosspointgetsewoud.nl/zondag/komende-zondag/ 

Gezondheidscheck


Deelnemen aan de dienst is alleen mogelijk als u géén klachten heeft. Dus bent u verkouden, moet u vaak niezen of hoesten, hebt u last van keelpijn, benauwdheid of koorts, blijf dan thuis. Oók als deze klachten optreden nadat u gereserveerd heeft.

Wanneer u tot een risicogroep behoort, wordt geadviseerd om grondig na te gaan of het wel verstandig is om deel te nemen aan de kerkdienst. Elk contact kan ongewenste risico's voor u inhouden.

Datum Ticket Prijs Aantal
ALLEEN Medewerkers €0,00 Uitverkocht
Gasten samenkomst €0,00 Uitverkocht
Kids voor de Crèche €0,00 Uitverkocht