Verdiepingssessies ‘Ontmoetingen met Jezus’


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 26 september 2021 tot en met 15 mei 2022. De eerstvolgende keer is op 28 november 2021 19:00

  • Toekomstige data:

Dit seizoen trekken we samen met de Witte Kerk op in het toerusten van iedereen die meedoet aan een kleine groep en/of groeigroep. Ook nu werken we met het materiaal van het Evangelisch Werkverband, voor dit jaar getiteld ‘Ontmoetingen met Jezus’.

Buiten de momenten dat je zelf als groep aan de slag gaat met het materiaal bieden we maandelijks verdiepingssessies aan. Steeds o.l.v. van iemand uit de Witte Kerk en CrossPoint. En steeds in de Breedenborgh of in de Witte kerk. Je bent steeds vanaf 19.00 welkom op locatie voor een avond inspiratie en aanbidding.Meedoen met een groep? Meld je aan via groeienenleren@crosspointgetsewoud.nl. Dan kun je het materiaal ontvangen én kunnen we kijken of en hoe je bij een groep kan aansluiten!  Meer informatie in deze PDF.

Gezondheidscheck


Deelnemen aan de dienst is alleen mogelijk als u géén klachten heeft. Dus bent u verkouden, moet u vaak niezen of hoesten, hebt u last van keelpijn, benauwdheid of koorts, blijf dan thuis. Oók als deze klachten optreden nadat u gereserveerd heeft.

Wanneer u tot een risicogroep behoort, wordt geadviseerd om grondig na te gaan of het wel verstandig is om deel te nemen aan de kerkdienst. Elk contact kan ongewenste risico's voor u inhouden.

Datum Ticket Prijs Aantal
Gasten €0,00 Uitverkocht
Medewerkers €0,00 Uitverkocht