Infographic

CrossPoint in tijden van Corona

Zoals voor zoveel kerken zag de wereld er na 15 maart jl. opeens héél anders uit. Van de ene op de andere week moesten we stoppen met onze samenkomsten, massaal thuisblijven en collectief wennen aan het ‘nieuwe normaal’.

Binnen CrossPoint was de ontgoocheling niet minder als elders. Tot op de dag van vandaag is het gemis van elkaar niet ‘gewoon’ kunnen ontmoeten erg groot. Maar, dit alles betekende niet dat men bij de pakken neer ging zitten. In allerlei omstandigheden staan er ook weer allerlei mensen op met visie, skills én enthousiasme om mee te veren in de veranderende situatie. Zo ook binnen CrossPoint!

We hebben, ondanks alles, genoten van heel veel ‘firsts’.

Het resultaat daarvan is dat we als gemeente in deze periode – waarin veel niet kon – vooral ook hebben gedacht in wat wél mogelijk is en wél kan. Als gevolg daarvan hebben we, ondanks alles, genoten van heel veel ‘firsts’: onze eerste online samenkomsten, online Avondmaal, online praise en online prayer meeting, maar ook heel veel acties en activiteiten buiten wifi om. Teveel om op te noemen, eigenlijk!

Daarom hebben we zoveel mogelijk van onze hoogtepunten en activiteiten samengevat in een heuse infographic. Als hart onder de riem ontvingen onze gemeenteleden deze thuis als placemat. En we delen ‘m hier ook graag als download-pdf en in geanimeerde vorm:

Het pakketje dat gemeenteleden ontvingen…