Kerstwandeling 2020

Het zijn bijzondere tijden. Tijden waarin van alles wat we vanzelfsprekend achtten – zoals samenkomen en samenzijn zonder er bij na te denken – niet meer vanzelfsprekend is. Zo was het jarenlang bijna vanzelfsprekend dat Getsewoud, ieder jaar rond december, veranderde in een eigentijds Bethlehem. Met engelen en herders en vorsten en koningen en dieren en mensen.

Vorig jaar kon het door allerlei omstandigheden een keer niet doorgaan. En dit jaar? Tja, de omstandigheden werken nog steeds niet bepaald mee.

Maar een fris team (van oud- en nieuwgedienden) uit CrossPoint, kerk in Getsewoud, liet het er niet bij zitten! Zij ontwikkelde een heuse kerstwandeling die helemaal gemaakt is op maat voor deze tijden. Een kerstwandeling die jezelf, met je gezin of huishouden, in je eigen tempo en met je eigen route kan lopen!

We nodigen je uit om op een avond je jas en schoenen aan te trekken, naar buiten te gaan en gewoon een richting op te gaan (misschien wel achter een ster aan); om zo samen, stap-voor-stap, door het kerstverhaal te wandelen!

Dankzij het Meerlandenfonds kunnen we de kerstwandeling een extra warm tintje meegeven! Loop je de kerstwandeling vanuit Nieuw-Vennep, dan kun je bijvorbeeld starten (of afsluiten) bij Restaurant Massada en daar gratis ‘warme chocomelk to go’ krijgen! Je hoeft er alleen maar bij te zeggen dat je de kerstwandeling gaat lopen. En: op=op!

HET IS MISSCHIEN EVEN ANDERS DAN ANDERS, MAAR ONTHOUDT: JE WANDELT NOOIT ALLEEN!

Wil je van jouw huis ook een startpunt voor de kerstwandeling maken download dan onderstaande poster en hang hem zo zichtbaar mogelijk op!Bij vragen en opmerkingen kan contact worden opgenomen met: kerstwandeling@crosspointgetsewoud.nl

www.kerstwandeling2020.nl