Kleine groepen, grote kansen

De vroege kerk kwam niet samen in grote zalen en dito gebouwen. Integendeel, de eerste volgelingen van Jezus ontmoeten elkaars in elkaars huiskamers. Juist in deze tijd, waarin het samenkomen in grote groepen allesbehalve vanzelfsprekend is, is het weer een kans om elkaar te ontmoeten op de plekken waar we ook leven.

Als CrossPoint vinden we het heerlijk om op zondagochtend samen te komen, maar christen ben je niet alleen op zondag. Dat ben je met elkaar, bij elkaar en voor elkaar. Daarom vinden we het ook zo belangrijk om in kleine groepen bij elkaar te komen. Om elkaar te inspireren, van en met elkaar te leren, er voor elkaar te zijn en zo te genieten van het goede leven dat God ons geeft.

Wil je je ook aansluiten bij één van de groepen? BEKIJK EN DOWNLOAD dan ons aanbod! Mis je iets in het aanbod of wil je wat hulp aansluiting? Stuur dan een mail aan groeienenleren@crosspointgetsewoud.nl.

En om je ook hier een indruk te geven, een kort overzicht:

  • Triangels: Met twee of drie andere personen samen in gesprek raken, samen de bijbel lezen en samen bidden.
  • Groeigroepen: In een kring van 8 à 10 personen de bijbel bestuderen en elkaar ontmoeten. Er zijn meerdere groepen in CrossPoint.
  • Ouders met jonge kinderen groep: Een initiatief voor ouders met jonge kinderen. Wat is de impact van geloven in deze fase van je leven? Hoe kunnen jullie elkaar ondersteunen?
  • Schrijfgroepen: Al schrijvend ga je aan de slag met geloven, de bijbel en jouw leven. Met verrassende werkvormen dus. Al schrijvend kom je tot nieuwe inzichten.
  • Creatieve groep: Je hebt misschien minder met woorden. Maar op creatieve wijze verdiep en beleef je je geloof.

En zo is er nog veel meer: van introductieavonden, een Micha-cursus over gerechtigheid tot een cursus Stil staan bij de zeven wonderen van het kruis, De Bijbel op Tafel, en nog veel meer. Doe je mee?

P.s.
(Misschien gaat dit een stap te ver voor jou? Ben je vooral nog bezig met het ontdekken van geloven omdat je er nauwelijks iets van af weet? Loop je vooral nog vast in de vragen die je hebt? We maken je dan graag attent op de Alphacursus: Vrijblijvend kennismaken met het christelijk geloof! Een cursus van tien avonden. Of drink eens een kop koffie met onze voorganger Bram. Hij zit op dinsdagochtenden tussen 10.00 en 12.00 uur klaar in met koffie, thee en een luisterend oor in Café-restaurant Massada. )