Groeigroepen & cursussen

De vroege kerk kwam niet samen in grote zalen en dito gebouwen. Integendeel, de eerste volgelingen van Jezus ontmoeten elkaars in elkaars huiskamers. Bij CrossPoint grijpen we graag de kans om elkaar te ontmoeten op de plekken waar we ook leven.

Als CrossPoint vinden we het heerlijk om op zondagochtend samen te komen, maar christen ben je niet alleen op zondag. Dat ben je met elkaar, bij elkaar en voor elkaar. Daarom vinden we het ook zo belangrijk om in kleine groepen bij elkaar te komen. Om elkaar te inspireren, van en met elkaar te leren, er voor elkaar te zijn en zo te genieten van het goede leven dat God ons geeft.


1. NIEUW SEIZOEN, NIEUW MATERIAAL!

In het najaar van 2023 starten we weer een nieuw seizoen met kleine groepen. Dat doen we o.a. samen met de Witte Kerk in Nieuw-Vennep. We gebruiken hetzelfde materiaal en we trekken samen op in de begeleiding van de kleine groepen. 

Meer informatie? Heb je zin om mee te doen met een groep? Wil je starten aan het nieuwe seizoen en met het nieuwe materiaal? Meld je aan via groeienenleren@crosspointgetsewoud.nl. Dan kun je het materiaal ontvangen én kunnen we kijken of en hoe je bij een groep kan aansluiten!  Meer informatie in deze PDF.


2. NIEUW SEIZOEN, NIEUW AANBOD!

Wil je je ook aansluiten bij één van de groepen of kiezen uit één van de activiteiten die we aanbieden? BEKIJK EN DOWNLOAD dan ons aanbod! Mis je iets in het aanbod of wil je wat hulp aansluiting? Stuur dan een mail aan groeienenleren@crosspointgetsewoud.nl.

En om je ook hier een indruk te geven, een kort overzicht:

  • Triangels: Met twee of drie andere personen samen in gesprek raken, samen de bijbel lezen en samen bidden.
  • Kleine groepen: In een kring van 8 à 10 personen de bijbel bestuderen en elkaar ontmoeten. Er zijn meerdere groepen in CrossPoint.
  • Schrijfgroepen: Al schrijvend ga je aan de slag met geloven, de bijbel en jouw leven. Met verrassende werkvormen dus. Al schrijvend kom je tot nieuwe inzichten.
  • Creatieve groep: Je hebt misschien minder met woorden. Maar op creatieve wijze verdiep en beleef je je geloof.