Marriage Course

Doe mee met de Marriage Course!

Tips, tools en verdieping voor je relatie. Dat is kort samengevat de Marriage Course. Tijdens zeven romantische en inspirerende avonden ontdek je hoe jouw relatie nog sterker kan worden!

De Marriage Course wordt al jaren door heel het land heen gegeven in restaurants, buurthuizen, kerken en woonkamers. Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun relatie. In zeven bijeenkomsten komen thema’s als communicatie, conflict, schoonfamilie, vergeving en seks ter sprake. De avonden zelf zijn als een date night, waarin je geniet van een heerlijk diner en met z’n tweeën in gesprek bent. Geen groepsgesprekken dus, maar samen aan de slag.

Marriage Course 1

De cijfers in Nederland liegen er niet om, relaties en huwelijken staan onder druk. En ergens lijken we allemaal te denken ‘dat gebeurt mij niet hoor’. Pas op het moment dat er eigenlijk al veel scheef zit, wordt gekeken naar eventuele therapie of bemiddeling. De Marriage Course is juist als een APK voor stellen die willen bouwen aan hun relatie, juist als er nog geen grote problemen zijn. Ontdek tijdens deze cursus nog meer van elkaar, jezelf en de kracht van jullie relatie. ‘Het was een cadeau voor ons huwelijk!’, vertelde een eerdere deelnemer.

Meer informatie of aanmelden: Mail Wim Verkerk of bel hem op (06 4499 9433).