Samenkomsten

Onze zondagochtenden waren altijd een mooie tijd en een mooie plek om elkaar te ontmoeten. Netwerken. Bijpraten. Tijd voor koffie. Tijd voor aandacht. En ook: tijd voor God. Bij CrossPoint geloven we dat je leven leiden mét God, dóór zijn Geest en ín Jezus ten diepste iets is voor álle dagen van de week, maar de zondag zetten we speciaal stil voor samen gemeente-zijn. 

Voorafgaand aan de COVID-19 maatregelen zagen onze samenkomsten er ongeveer zo uit:

  • Koffie en thee vanaf 9.30 uur
  • De samenkomst zelf begint om 10.00 uur
  • Voor de kinderen van de basisschool is er een leuk programma, King’s Kids
  • Iedere zondag is er in een veilige setting crèche voor de allerkleinsten
  • Iedereen is welkom, we kennen geen insiders en outsiders

Als CrossPoint willen we graag dat onze samenkomsten inclusief van karakter zijn. We bedoelen daarmee dat iedereen welkom is: mensen die op zoek zijn naar de betekenis van geloven én mensen die al jarenlang naar de kerk gaan; mensen die ronddwalen in twijfels en vragen én mensen die vol overtuiging keuzes hebben gemaakt; mensen die houden van een samenkomst met een goede toespreek én mensen die het prettig vinden om interactief bezig te zijn. Dat is best spannend. Maar we vinden het vooral erg leuk.

In deze tijden kunnen we (nog) niet fysiek samenkomen, en zelfs als dat we weer kunnen, zien de samenkomsten er anders uit dan voorheen. Niettemin is iedereen nog steeds even welkom en gewenst als altijd! Kijk op onze pagina over online samenkomsten voor hoe je kunt aanhaken. Welkom! 

Meer weten over de samenkomsten? Stuur een mail naar Jannieke Verkerk.