Specials

Kerstwandeling

Op 23 december 2011 werd een kerstwandeling/lichtjestocht door Getsewoud georganiseerd. De deelnemers liepen een route langs 2000 waxinelichtjes en werden geconfronteerd met een aantal scenes uit het kerstverhaal. De tocht eindigde in de ‘herberg’ waar warme chocomel werd geserveerd. Het was een groot feest voor de 750 deelnemers. Op 22 december 2012 werd de tweede kerstwandeling georganiseerd. Nu waren er al 1250 deelnemers. Het feest was nog groter dan de eerste keer. Het was een belevenis om de wandeling te lopen. Een geweldig moment in de wijk, zo veel mensen op de been, prachtige saamhorigheid. Je begrijpt: Met kerst 2013 was er opnieuw een kerstwandeling, nu met 2300 deelnemers.

Dat belooft iets voor 2014! Op de pagina voor de kerstwandeling lees je er veel meer over!

Verenigingsmarkt

In september organiseert het Activiteitenteam Getsewoud de verenigingsmarkt. Uiteraard zijn we als CrossPoint present om iets te laten zien van wie we zijn en wat we doen. De ene keer doen we dat kleinschalig, de andere keer pakken we groter uit. Maar je mag er vanuit gaan dat we er zullen zijn. Loop gerust langs!

Blauwe of roze slingers

Wie kent het tafereel niet? Opeens is er een huis vol blauwe of roze slingers of ballonnen; er is een kindje geboren. Als CrossPoint willen we graag een felicitatie brengen, we hebben daarom eigen felicitatiepakketjes. Zie je dus blauwe of roze slingers verschijnen in de straat, dan mag je namens CrossPoint dit presentje aanbieden.

Meer weten over deze mogelijkheden? Stuur een mail.