Vragen

De kans is groot dat je vragen hebt over het leven. De kans is reëel dat je vragen hebt over God: Bestaat God? Wat heeft zijn verhaal met mijn verhaal te maken? Misschien dat je vooral in beslag genomen wordt door andere vragen: Hoe blijf ik in balans? Gaat het goed met mijn kinderen?

CrossPoint is een plek om vragen te stellen. Zowel op zondag als bij doordeweekse ontmoetingen komen vragen aan bod. En het gaat niet goed met CrossPoint als jij denkt dat vragen niet gesteld mogen worden.

Zou je een persoonlijk gesprek willen over een vraag die speelt in jouw leven? Loop op dinsdagmorgen of donderdagmiddag bij Bram Dijkstra naar binnen in grandcafé Massada! Een afspraak maken is natuurlijk ook prima. Op de pagina Contact tref je de gegevens aan. Doen!

We maken je attent op de Alphacursus. Een plek om met anderen in gesprek te gaan over geloven. Je kunt ook zelf op onderzoek uitgaan! Op het internet zijn veel antwoorden te vinden. Je kunt denken aan deze site: Vragen over geloven. Of, Waarom Jezus. Of, Ik zoek God.

Alpha vraagteken