PasenLive 2019

PasenLive 2019

Als vervolg op de kerstwandeling organiseert CrossPoint in samenwerking met Charis Music PasenLive 2019. In 2017 was deze voorstelling voor het eerst te zien in Nieuw Vennep.

 

PasenLive 2019 is een bijzonder indrukwekkend en intiem programma om het dramatische verhaal van het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus te vieren. Met verhalen, drama, popliedjes en worshipsongs willen we ons laten raken door het Paasverhaal. Kom en beleef het mee!

Wij zijn zo enthousiast over Pasen Live 2019 dat er twee voorstellingen zullen zijn in de Breedenborgh, Sarabande 1 in Getsewoud Noord. De cast bestaat uit talentvolle zangers en zangeressen uit heel Nederland en een geweldige live band.

De eerste voorstelling start om 16.00 uur en de tweede start om 20.00 uur. Per voorstelling is er plek voor 300 bezoekers. De toegang is gratis, maar bezoekers moeten wel kaarten reserveren om zeker te weten dat er plek is.

We bieden deze voorstelling kosteloos aan, maar deze productie is niet gratis. Daarom zoeken wij nog mensen die ons willen sponsoren. 

Goed om te vermelden: deze voorstelling is minder geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar.