Jongeren

Crèche

Tijdens de zondagse samenkomsten is er crèche voor de allerkleinsten (0 tot 4 jaar). In een veilige setting zijn er volwassen medewerkers die zorg dragen voor de kinderen. En natuurlijk zijn er tieners die graag helpen bij deze activiteit. Voor de peuters is er ook een leuk programma.

Kings Kids

Kings Kids is een hartstikke leuk programma voor kinderen van de basisschool. Aan het begin van de samenkomst is er altijd een kindermoment. Daarna vertrekken de kinderen naar hun eigen programma. Er zijn drie groepen: Onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Het betekent dat kinderen met leeftijdsgenoten het programma volgen. Programmaonderdelen zijn: Stil staan bij een bijbelverhaal, creatieve verwerking, ontmoeting, spelen. Het is geweldig om te zien dat veel kinderen het naar hun zin hebben bij de Kings Kids!

Xcited voor tieners

We zien steeds meer tieners in CrossPoint! Dat is erg leuk! Iedereen telt mee in CrossPoint. Samen met de Witte Kerk in Nieuw-Vennep is er op zaterdagavond een gaaf tienerprogramma. Alle tieners zijn meer dan welkom!

Contrast voor jongeren

In de Witte Kerk, op bijna iedere zondagavond, komen 16 plussers bij elkaar. Ook jongeren vanuit CrossPoint doen volop mee. Iedereen is er van harte welkom!

Groeigroep voor jongeren

Geloven en tieners. Een lastige combinatie of een mooie combinatie? In CrossPoint ontdekken we dat er zat tieners zijn die graag in gesprek gaan over de realiteit van geloven in hun leven. En natuurlijk is er dan ook ruimte voor (kritische) vragen. Stef en Marieke geven met veel plezier en liefde leiding aan deze kring.

Doop, belijdenis en doopvernieuwing

We starten met regelmaat een kring waarin we in gesprek gaan over  keuzes maken, Jezus volgen en geloven. En dan zijn er zat vragen te stellen. Het is een open kring en na afloop is er natuurlijk ook de gelegenheid om gedoopt te worden, belijdenis te doen of iets als doopvernieuwing te doen.

Alpha Youth

De Alpha Youth is een eigentijdse ontdekkingstocht voor jongeren die meer willen weten over het christelijk geloof. Tien avonden en een weekend worden gevuld met veel gezelligheid, lekker eten en goede gesprekken over God, Jezus en geloven. Kortom: Dit concept daagt je uit om op onderzoek uit te gaan!

Heb je vragen over één van de bovenstaande mogelijkheden, stuur een mail naar Esther Eveleens, zij is aanspreekpunt.