Jeugd

Crèche

Tijdens de zondagse samenkomsten is er crèche voor de allerkleinsten (0 tot 4 jaar). In een veilige setting zijn er volwassen medewerkers die zorg dragen voor de kinderen. En natuurlijk zijn er tieners die graag helpen bij deze activiteit. Voor de peuters is er ook een leuk programma.

Kings Kids

Kings Kids is een hartstikke leuk programma voor kinderen van de basisschool. Aan het begin van de samenkomst is er altijd een kindermoment. Daarna vertrekken de kinderen naar hun eigen programma. Er zijn drie groepen: Onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Het betekent dat kinderen met leeftijdsgenoten het programma volgen. Programmaonderdelen zijn: Stil staan bij een bijbelverhaal, creatieve verwerking, ontmoeting, spelen. Het is geweldig om te zien dat veel kinderen het naar hun zin hebben bij de Kings Kids!

Xcited voor tieners zaterdag

We zien steeds meer tieners in CrossPoint! Dat is erg leuk! Iedereen telt mee in CrossPoint. Samen met de Witte Kerk in Nieuw-Vennep is er op zaterdagavond een gaaf tienerprogramma. Alle tieners zijn meer dan welkom!

Jonge Crossers voor tieners op zondag

N(og best wel een beetje n)ieuw op zondag: een eigen programma tijdens de samenkomst voor teens van 12 t/m 18 jaar . Elkaar ontmoeten, prettig chillen, maar ook samen in gesprek over geloven en alle vragen die dan naar boven komen. Kom je ook? Check onze agenda voor data! 

Contrast voor jongeren

In de Witte Kerk, op bijna iedere zondagavond, komen 16 plussers bij elkaar. Ook jongeren vanuit CrossPoint doen volop mee. Iedereen is er van harte welkom!

Heb je vragen over één van de bovenstaande mogelijkheden, stuur een mail naar Angela de Jong, zij is aanspreekpunt.