Omzien naar elkaar

Crisis, en dan?

Je kunt zo maar geconfronteerd worden met zorgelijke en ingewikkelde situaties. Ziekte, verdriet, relatieproblematiek, werkstress, etc. In CrossPoint is een klein team van mensen waar je een beroep op kunt doen voor een open gesprek, een luisterend oor, een eerlijk advies, een oprecht gebed. Dini van Kooten en Aaltje Segers zijn de contactpersonen van dit team. Stuur een mail.

Zorg voor elkaar

Onze tijd kenmerkt zich door individualisme. Daar doen we allemaal aan mee. En toch ervaren we ook dat het prettig is om gekend te zijn en dat er ruimte is om je verhaal te vertellen. In CrossPoint geven we dit handen en voeten door de kleine groepen: Op verschillende manieren komen mensen doordeweeks samen om in gesprek te raken over hun leven, hun geloof en hun geloofsvragen.

Gebed

CrossPoint en bidden horen bij elkaar. Bidden brengt mensen in Gods nabijheid. Het heeft alles te maken met stil worden, luisteren naar God, vragen stellen, dankbaar zijn, klagen en zoek. Bidden helpt om God te ontdekken. Ook in de zondagse samenkomsten is er ruimte om gebed te vragen. En wie weet wat er nog meer mogelijk is!

Meer weten? Een zorg delen? Gebed vragen? Stuur een mail naar Dini van Kooten / Aaltje Segers.