Zondag

Welkom op zondag bij CrossPoint. De zondagmorgen is een mooie plek om elkaar te ontmoeten. Een beetje te netwerken. Bij te kletsten. Koffie, thee, limonade drinken… Maar de zondagochtend is óók een mooi moment om samen op zoek te zijn naar de relevantie van geloven in God. Elkaar én God ontmoeten, dus.

Jij bent van harte welkom in onze samenkomsten. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt! Op  de pagina ‘Komende Samenkomsten‘ vind je het overzicht voor de komende periode. 

Normaal gaat het bij ons zo:

  • Koffie en thee vanaf 9.45 uur – kortom, kom lekker binnenwandelen en neem een bakkie. Nog niet op als we beginnen? Neem je koffie of thee lekker mee!
  • De samenkomst zelf begint om 10.00 uur
  • Voor de kinderen van de basisschool is er een leuk programma, Met King’s Kids duiken we op eigentijdse manier in Bijbelverhalen. De kinderen zijn er met de start van de samenkomst bij en gaan na het kindermoment en/of -lied naar hun eigen plek. Voor het eerst in Crosspoint? Meld je even bij het welkomstteam, zij maken je wegwijs! 
  • Iedere zondag is er ook een crèche voor de allerkleinsten – Meld je aan bij ons welkomstteam en zij wijzen je de weg. 
  • Ongeveer één keer per maand is er ook een programma voor de tieners – Meedoen met de Jonge Crossers? Houd onze agenda voor data in de gaten!  
  • Iedereen is welkom, we kennen geen insiders en outsiders – Samen volgen we Jezus!

In CrossPoint willen we alle kanten van geloven ontdekken. Op zondag maken we daarbij ook graag gebruik van interactie. Kijk er niet vreemd van op als je een vraag gesteld krijgt. Natuurlijk is ook van belang dat iedereen zich thuis kan voelen. Niets moet. En we willen graag rekening houden met mensen die minder gewend zijn om naar de kerk te gaan.

Eigenlijk is er iedere zondagmorgen ruimte voor goede muziek en zang. Je kunt meezingen of gewoon luisteren. We nemen de tijd om te bidden in alle zorgen die er zijn. Je kunt ook gebedspunten aanleveren. En er is een ‘toespreek’ (iets tussen een preek en toespraak in 😉) over geloven, het leven en alle vragen die dat met zich mee kan brengen. In dat alles hopen we met elkaar God te ontdekken, te beleven en te dienen.

Meer weten over de samenkomsten? Wil je feedback geven? Graag! Stuur een mail naar het kernteam.