Zondag

Welkom op zondag bij CrossPoint. De zondagmorgen is een mooie plek om elkaar te ontmoeten. Een beetje te netwerken. Bij te kletsten. Koffie, thee, limonade drinken… Maar de zondagochtend is óók een mooi moment om samen op zoek te zijn naar de relevantie van geloven in God. Elkaar én God ontmoeten, dus.

Jij bent van harte welkom in onze samenkomsten. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt! Op onze pagina over de Online Samenkomsten vindt je alle ins en outs over kerk-zijn in Corona-tijd en op de pagina ‘Komende Zondag’ vind je het overzicht voor de komende periode. 

Normaal gaat het bij ons zo (in het blauw de aanpassingen rond Corona):

  • Koffie en thee vanaf 9.30 uur – In coronatijd helaad geen koffie en thee vooraf, maar je bent vanaf 9.50 uur welkom in de zaal. Koffie en thee is ná de samenkomst. 
  • De samenkomst zelf begint om 10.00 uur
  • Voor de kinderen van de basisschool is er een leuk programma, King’s Kids – Dit zijn we langzaam weer aan het opstarten zie ‘Komende zondag‘ voor het overzicht. 
  • Iedere zondag is er in een veilige setting crèche voor de allerkleinsten – Dit zijn we langzaam weer aan het opstarten zie ‘Komende zondag‘ voor het overzicht. 
  • Iedereen is welkom, we kennen geen insiders en outsiders – Dit blijft natuurlijk zo. Iedereen is welkom. Duh!  

In CrossPoint willen we alle kanten van geloven ontdekken. Op zondag maken we daarbij ook graag gebruik van interactie. Kijk er niet vreemd van op als je een vraag gesteld krijgt. Natuurlijk is ook van belang dat iedereen zich thuis kan voelen. Niets moet. En we willen graag rekening houden met mensen die minder gewend zijn om naar de kerk te gaan.

Eigenlijk is er iedere zondagmorgen ruimte voor goede muziek en zang. Je kunt meezingen of gewoon luisteren. We nemen de tijd om te bidden in alle zorgen die er zijn. Je kunt ook gebedspunten aanleveren. En er is een toespraak over geloven, het leven en alle vragen die dat met zich mee kan brengen. In dat alles hopen we met elkaar God te ontdekken, te beleven en te dienen.

Heb je allerlei vragen over de gang van zaken? Klik hier!

Meer weten over de samenkomsten? Wil je feedback geven? Graag! Stuur een mail naar het kernteam.