Wie zijn we?

Welkom bij CrossPoint. Wij zijn kerk in Getsewoud. En jij? Jij bent meer dan welkom: wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en hoe je leven ook loopt.

Hier bij CrossPoint zijn we samen op weg door het leven, aan de hand van niemand minder dan Jezus Christus. Dat doen we met elkaar, maar ook op onze eigen manier. We geven elkaar ruimte om te ontdekken wie we mogen zijn in en met Jezus Christus. En zo geven we vorm aan onze missie:

…mensen uitdagen volgelingen van Jezus te worden, met Hem te leven en zich in te zetten voor Gods koninkrijk in de wereld”

Doe je mee met deze beweging? Als kerk bieden we je een graag een plek waar je thuis mag komen: in de samenkomsten op zondag, maar ook her in der in de omgeving doordeweeks.

Op zondag
Zo ben je op zondag welkom in één van onze samenkomsten. Bruisend met eigentijdse muziek en zang, mét een stevige boodschap die aansluit op het dagelijks leven en vol mogelijkheid tot ontmoeting: met God en met elkaar. Zo is er niet alleen plek om te vieren, maar ook plek om te bidden, te luisteren en te praten.

Doordeweeks
Doordeweeks zijn we ook vaak bij elkaar te vinden. Soms gewoon spontaan, maar ook in kleinere samenkomsten: in groeigroepen (samen groeien in geloof door gebed en Bijbelstudie), in triangels (groepjes van drie die geestelijk en praktisch met elkaar optrekken, of op cursussen en andere bijeenkomsten.

Kennismaken
Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen en te doen in CrossPoint. Kijk gerust eens rond op onze website, of kom gewoon eens bij ons binnenvallen. Wil je eens dieper kennismaken en heb je behoefte aan een gesprek, mail dan met ons kernteam.