Veelgestelde vragen

Misschien wil je graag een keer komen op zondagmorgen? Maar ja, je hebt ook vragen die je eerst beantwoord wilt zien! We gaan hier gewoon een aantal vragen al beantwoorden. En zit jouw vraag er niet tussen, gebruik dan de mail om je vraag te stellen. Vooral doen!

Kan ik de diensten online volgen?

Zeker! Je kunt momenteel onze live streams volgen via ons YouTube-kanaal. Die samenkomsten blijven voorlopig online staan, dus kun je ze ook later terugkijken. Ook staan er enkele van onze ’toespreken’ op Spotify

Moet je lid zijn van CrossPoint?

Het antwoord op deze vraag is helder: Nee! Iedereen is welkom. Je mag dus ook gewoon een keertje komen kijken. Je zit nergens aan vast!

Hoe laat moet ik er eigenlijk zijn?

Het officiële begin is om 10.00 uur. Op dat moment zijn alle bezoekers wel in de zaal (gymzaal in de Breedenborgh) en vinden hun plek. Koffie en thee staan in de hal klaar vanaf 9.30 uur. Sommige bezoekers vinden het prettig om uitgebreid koffie te drinken en anderen te ontmoeten. Andere bezoekers komen pas tegen tienen binnenlopen en gaan dan gelijk in de zaal zitten. (En sommigen komen na tienen pas binnenlopen :-))

Hoe zit het met de crèche? Kinderprogramma?

Als je de Breedenborgh inloopt (ingang Sarabande) tref je de ruimte voor de crèche aan je linkerhand aan. De crèche is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is altijd een volwassene die de leiding heeft. En daarnaast is er hulp van tieners. Je kunt je kind inschrijven en daarbij uiteraard vertellen welke bijzonderheden er zijn. Voor de peuters is er drinken. (Je kunt natuurlijk altijd zelf drinken en eten meenemen voor je kind.)

Voor de kinderen van de basisschool hebben we een leuk programma, King’s Kids genaamd. Aan het einde van de hal worden de kinderen ingeschreven. Ze krijgen dan een naamsticker van de leiding. De kinderen maken de start van de samenkomst gewoon mee. Ze mogen dan voorin op bankjes zitten. Al snel in de samenkomst is er een kindermoment. Daarna gaan de kinderen naar de King’s Kids. Er zijn programma’s voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw van de basisschool. De kinderen blijven er de rest van de samenkomst.

Zijn er kledingvoorschriften in CrossPoint?

Nee. Er zijn geen speciale kledingvoorschriften. Trek de kleren aan die jou vertrouwd zijn!

Moet ik meezingen in CrossPoint?

Nee. Niets moet. Je mag ook gewoon luisteren.

 

Heb jij nog andere vragen? Stuur gewoon een mail om die vraag te stellen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *